Links

 

Kom en geniet nu van een persoonlijke schoonheidsbehandeling bij mij in de salon of in uw eigen huis! Uw wensen en schoonheid staan centraal.

Mijn naam is Anzelika Lohk, ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. U kunt bij mij terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen, passend bij uw type huid.

Wilt u er even uit? Kom dan langs in mijn salon.  Bel 06 24203387 voor een afspraak met schoonheidssalon Beauty Everywhere, en ontsnap even aan de hectiek en stress van het dagelijkse leven. Hervindt de balans tussen uw innerlijk en uiterlijk.

Wilt u behandelt worden in uw eigen omgeving?  Dan kom ik op afspraak naar u toe, zodat u lekker kunt ontspannen en behandelt worden in uw eigen huis.

Op mijn website vindt u informatie over alle behandelingen, producten en prijzen. Voor het maken van een afspraak of meer specifieke informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen via 06-24203387 of anzelika@beautyeverywhere.nl

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten

Anzelika Lohk


Al ruim veertig jaar is kapperszaak Chakri Hairstylers een begrip op Voorne Putten. In 1973 richtte vader Chakri de zaak op in Spijkenisse, het winkelcentrum het Plateau. Een ambachtelijke kapsalon bleek een gat in de markt te zijn en door middel van hard en klantgericht werken weten klanten van het hele eiland onze winkel inmiddels te vinden. Met vier decennia knipervaring bent u bij ons in goede handen.

Sinds 2011 hebben broers Aziz en Samir Chakri de zaak definitief overgenomen. Zij zijn praktisch op de werkvloer opgegroeid en hebben het knippen vanaf kleins af aan van hun vader met de paplepel ingegoten gekregen. Dat heeft geleid tot nationale en internationale erkenning; bij een bezoek zal de overvolle prijzenkast moeilijk over het hoofd gezien worden. Nederlandse- en Europese kampioenschappen en zelfs een Wereldkampioenschap prijken in de winkel. En daar zijn we best een beetje trots op.

Wij zijn ontzettend begaan met de wensen van onze klanten en durven ver te gaan in het uitvoeren van metamorfoses. Maar ook voor het fatsoeneren van uw kapsel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn voortdurend opzoek naar innovatie en verbetering. Met specialisten voor vrouwen- en herenkapsels durven wij zelfs te stellen dat het moeilijk zal zijn een wens te hebben die wij niet kunnen inwilligen. Laat uw haar onze zorg zijn en kom eens langs!